Site announcements

Обавештење за студенте о начину одржавања наставе

 
Слика Ана Милетић
Обавештење за студенте о начину одржавања наставе
написао/ла Ана Милетић - понедељак, 19. октобар 2020, 17:39
 

Поштовани студенти,

Као што сте до сада имали прилике да чујете, због тренутне епидемиолошке ситуације, настава ће се одвијати хибридно, што значи да ће се предавања одржавати online, а вежбе ће зависити од самог предмета, тј. неке ће бити online а неке у лабораторијама у Школи. 

1. Сва предавања ће се одржавати online (осим за предмете Инжењерска математика и Електротехника, за које студенти о даљем начину одржавања наставе добијају информације на сајту Школе). 

Сваки предмет има резервисан термин у распореду када предавач или поставља материјале (презентације, документа, радне задатке, видео материјале, итд) или држи видео предавање (путем неке од доступних платформи). Дакле, не мора да значи да ће сваки професор у свом термину држати видео наставу, то зависи од организације рада професора. За све додатне информације о конкретном предмету, прво погледајте обавештења на Moodle страници предмета, а ако ту не пронађете жељене информације можете се обратити мејлом предметном професору или сараднику. Такође, сво наставно особље ће имати резервисане термине за консултације и тада ће бити у својим канцеларијама.

2. Лабораторијске вежбе које имају формиране групе и студенте распоређене у тим групама се одржавају у Школи уз све неопходне мере опреза. Уколико нисте распоређени ни у једну групу за изабрани предмет, јавите се у најкраћем року предметном асистенту како би вас распоредио у неку од група у којој има слободних места. На улазу у Школи сте у обавези да дезинфикујете руке и прођете кроз дезобаријеру како би дезинфиковали и обућу. Унутар школе је обавезно ношење заштитних маски које покривају уста и нос, све време.

3. Лабораторијске вежбе које немају формиране групе, већ само резервисан термин се одржавају online, као и претходног семестра. Дакле у тим резервисаним терминима сарадници постављају материјале и вежбе, као и рокове до када морате да одрадите постављене задатке. Опет се за све додатне информације можете јавити предметним сарадницима.